შემადგენლობა:’
გულსართისათვის:
მომზადება:
ცომისთვის საჭირო ინგრედიენტები ავრუიოთ ერთმანეთს, იმდენი ფქვილი დავამატოთ რომ ცომი ხელეზე არ გვეკრობოდეს და გავყოთ 8 ნაწილად. მარგარინი დავჭრათ, ავურიოთ 2 ჭიქა ფქვილ და გავყოთ 8 პატარა გუნდად. შემდეგ გავაბრტეყელოთ ცომის გუნდები და თითოეულზე თანაბრად წავუსვათ მარგარინის გუნდები. ისევ გადავახვიოთ და 3 საათით დავასვენოთ. შემდეგ გავაბრტყელოთ, კვლავ დავკეცოთ და 2 საათით შვდოთ მაცივარში. 3 ჯერ გავიმეოროთ. ბოლოს ცომი გავაბრტყელოთ,ზედ გულსართი მოვათავსოთ, დავკეცოთ, დავჭღათ, ზემოდან კვერცხი წავუსვათ და გამოვაცხოთ. გულსართის გასამზადებლად საჭიროა ზეთს ავურიოთ შაქრის ფხვნილი, ვანილი და იმდენი ფქვილი, რომ მივიღოთ არაჟნის სისქის მასა.
კექსი სიმინდის ფქვილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი