ქაბაბი

რეცეპტი,რომელიც აუცილებლად მოგეწონებათ..! 

 

შემადგენლობა:

მომზადება:

ძროხის ან ცხვრის რბილი ხორცი ხახვთან ერთად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შევაზავოთ მარილით, ძალიან

წვრილად დაჭღილი შინდის ჩურჩით ან კოწახურით, დანაყილი პილპილით, შევურიოთ გათქვეფილი კვერცხი.

გავაკეთოთ დაკეპილი ხორცის პატარ-პატარა გუფთები, მივცეთ მოგრძო ფორმა, ამოვავლოთ ორცხობილაში

და შევწვათ ზეთიან ტაფაზე ორივე მხრიდან. როცა შეიწვება, ცოტა წყალი დავასხათ და ვადუღთ რამდენიმე

წუთი.

ქაბაბი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი ყველი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი