შემადგენლობა:
მომზადება:
ჯამში მოათავსეთ ფქვილი,შაქარი, გამაფხვიერებელი და კარგად აურიეთ. ცალკე ჯამში მოათავსეთ
რძე, 4 ც კვერცხი გული და კარაქი,კარგად ათქვფიეთ. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის ცილა გათეთრებამდე.
რძიანი მასა დაუმატეთ ფქვილიან მასას და კარგად აურიეთ. ბოლოს დაუმატეთ ათქვეფილი ცილა და ურიეთ,
მანამ სანამ ერთიან მასას არ მიიღებთ. მიღებული მასა კოვზით მოათავსეთ ზეთიან ტაფაზე და შეწვით
კარგად ორივე მხრიდან.
სოკოს ღვეზელი ( სამარხვო) |