შემადგენლობა:
მომზადება:
ფორთოხალი უნდა მოხარშოთ. რომ გაცივდება, გაწურეთ დ ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ. ასევე გაატარეთ მოხალული ნიგოზი. ცალკე გათქვიფეთ 6 კვერცხის გული, შაქარი, კარაქი, საფანელი, მაწონი და 1 .კ სოდა. შემდეგ შეურიეთ გატარებული ფორთოხალი და ნიგოზი. ცალკე ათქვიფეთ 6 კვერცხის ცილა და ბოლოს ძირითად მასაში აურიეთ. ეს მასა ღრმა ფორმაში ჩაასხით, რომელსაც ძირში კარაქი ექნება წასმული და ნელ ცეცხლზე გამოაცხვეთ.
რულეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი