შემადგენლობა:
მომზადება:
ბრინჯი გაარჩიეთ, გარეცხტ ჯერ თბილ,შემდეგ ცხელ წყლაში. დაასხით 0.5 ლიტრი ადუღებული
წყალი და ხარშეთ დაბალ ცეხხლზე 15 წთ. ფორთოცალს მოაცალეთ ქერქი და დაჭერით
ოთკუთხედებად, მოააყრეთ შაქარი და გააჩერეთ 10 წთ. ბრინჯს შეურიეთ გოგრა, რძე და ხარშეთ
კდიევ 15 წთ. სუფრასთან მიტანის წინ ფლავს დაუმატეთ კარაქი.
კარტოფილი ისპანახით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი