შემადგენლობა:
მომზადება:
ღრმა ქვაბში კარგად გავაცხელოთ ზეთი, ჩავყაროთ სიგრძეზე დაჭრილი ხახვი, გახეხილი სტაფილო და
წამოვადუღოთ. ჩავამატოთ გარეცხილი ბეინჯი და ყველაფერი ერთად მოვშუშოთ 3 წუთი. ჩავასხათ ქვაბში
მდუღარე წყალი, მოვაყაროთ ფლავს მარილი, პილპილი,ერთხელ ამოვურიოთ, დავახუროთ ხუფი და 20 წუთის
განმავლობაში დავტოვოთ ნელ ცეცლხზე.
ბულგარული წიწაკა ბრინჯით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი