შემადგენლობა:
მომზადება:
მოვხარშოთ ბრინჯი მარილიან წყალში, ოღონდ ძალიან არ ჩავხარშოთ. ალუმინის ქვაბში ჩავაჭრათ მარგარინის
უმეტესი ნაწილი. ვაშლები გავფცქვნათ, დავჭრათ და მოვააწყოთ მარგარინის თავზე, შემდეგ მოვაყაროთ ბრინჯი,
შემდეგ არსებული ხილი მოვათავსოთ ფენა-ფენა. მოვაყაროთ შაქარი და ვანილი და დავდგათ დაბალ ცეცხლზე
დაახლოებით 1 საათით.
პუდინგი მანანის ბურღულით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი