ფენოვანი ცომი ყველით და ნაღებით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გაალღვეთ ფენოვანი ცომი. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე.საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი.ათქვიფეთ ნაღები. შეურიეთ ხაჭოსებრი ყველი. შაშკვლავი გარეცხეთ და შეაშრეთ. შაშკვლავი წვრილად დაჭერით და შეურიეთ ყველიან კრემს. დაუმატეთ მარილი და პილპილი.ცომი გააბრტყელეთ, გამოჭერით 6ს, დიამეტრის რგოლები და საცხობ ფირფიტაზე დაალაგეთ. აცხვეთ 10 წთ. სანამ არ შეყავისფერდება. გამოიღეთ, გააგრილეთ და თითოეული რგოლი ორ ფენად გაყავით.ქვედა ფენებზე გაანაწილეთ კრემი და დააფარეთ ზედა ფენები.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

იტალიური პასკა