შემადგენლობა:
მომზადება:
საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. გაალღვეთ ფენოვანი ცომი, გააბრტყელეთ და დაჭერით 4 მართკუთხედად.გააცხელედ ღუმელი 200 გრადუსამდე. მსხვილად დაჭერით მიწის თხილი. ცომის ყოველ ფირფიტაზე წაუსვით 1 ს/კ არაჟანი, ზემოდან გაანაწილეთ მიწის თხილი და მოაწყვეტ რეჰანის ფოთლები.ფენოვანი ცომის ფირფიტები მოკლე მხრიდან გადაახვიეთ და ყოველი ფირფიტა მჭრელი დანით 7 ნაწილად გაჭერით. აცხვეთ 20 წთ.
ხაჭოს ხინკალი |