მომზადება:
თასში ჩავასხათ 2ლ წყალი, 0.5 ჩ.კ საფუარი, 1ს.კ შაქარი, 2ს.კ მარილი , 3ს.კ ძმარი, 4 კგ ფქვილი. მოვზილოთ მაგარი ცომი და ამოვზილოთ ზეთში. გავაჩეროთ ცოტახანს. დავამუშაოთ ერთხელ და ცოტახნის მერე გავაბრტყელოთ ოდნავ მრგვალი ფორმით და წავუსვათ 4ც დარბილებული მარგარინი. გადავკეცოთ შუაზე და გავაბრტყელოთ კარგად. გადავკეცავთ სამჯერ სიგრძით. ვაჩერებთ ცოტახნით და ვჭრით კუბიკებად. ( ან თქვენ რა ფორმაც გინდათ). ვახვევთ ცელოფანში და ვინხავთ მაცივარში. მეორე დღეს არის კარგი.
გურული ღვეზელი |
da imave dges ro gamovacxo ar ikneba karrgi??
კი, რა თქმა უნდა, კარგი იქნება, მაგრამ მეორე დღის უფრო ფხვიერი და კარგი გამოდის