შემადგენლობა:
მომზადება:
ტაფა, რომელიც არ იკრავს, დავდგათ საშუალო ოდნავ დაბალ ცეცხლზე გასახურებლად.
შაქარი და კვერცხი ავთქვფიოთ, შევურიოთ კეფირი და სოდა. ჩავუმატოთ ცხიმი, ბოლოს კი ფქვილი. მივიღებთ თხელ, კრემისებურ ცომს.
ამასობაში ტაფაც გაცხელდება. უცხიმო მშრალ ტაფაზე და ვასხხათ 2ს.კ ცომი თითო ფინქეიქისთვის. ცომი დასხმისთანავე კიდევ გაფართოვდება. შეგვიძლია დავასხათ მეტი ან ნაკლები ცომი, იმის მიხედვით, რამხელა ფენქეიქის ვაცხობთ.
გამოვაცხოთ მეორე მხრდიანაც, დავალაგოთ თეფშზე, მოვსხათ მურაბა, არაჟანი, თაფლი, ცოცხალი ხილი.
ფენოვანი ცომი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი