ფუნთუშა

მომზადება:

ქვაბში მოათავსეთ 500 გრ ფქვილი, შეურიეთ  1 ჩ.ჭ ნელთბილ რძეში და 1 ჩ.კ შაქრის ფხვნილში აზელილი 35 გრ

საფუარი. და კარგად აურიეთ და დადგით 30 წთ თბილ ადგილზე, შეფუთული. დაუმატეთ 100 გრ შაქრის

ფხვნილთან ათქვეფილი 2 ც კვერცხი. 150 გრ მარგარინი. 1/2 ჩ.კ მარილი და თქვიფეთ მანამ.სანამ ბუშტუკები არ

გაჩნდება,დაუმატეთ 100 გრ ქიშმიში.

დაყავით გუნდებად,დააწყვეთ ცხიმწასმულ,ცივ თუნუქის ფირფიტაზე,გააჩერეთ ნახევარი საათი. შედგით

გახურებულ ღუმელში 20-30 წუთით.

ცხობის დასრულებამდე 5 წთ-ით ადრე ფუნთუშებს წაუსვით 1 ს.კ რძეში ათქვეფილი 1 კვერცხის გული.

ფუნთუშა

2.9 (58.33%) 12 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*ნატია says:

    კარგი რეცპტია ეხლა უნდა გამვაცხო

დატოვეთ კომენტარი