ნამცხვარი ”ზებრა”

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხისგან და შაქრისგან გავაკეთოთ გოგლიმოგლი, დავამატოთ კარაქი, არაჟანი, ფქვილი, სოდა ძმრით და ავურიოთ კარგათ. მიღებული მასა გავყოთ ორ ნაწილად, ერთში ავურიოთ კაკაო. შემდეგ ფორმაში ჩავაფინოთ ქაღალდი, წავუსვათ ცხიმი, დავასხათ 1 ს/კ. თეთრი შუაში, შემდეგ 1 ს/კ. შავი ცომი და ა.შ.

ბოლოს შევდგათ აირღუმელში და გამოვაცხოთ ნელ ტემპერატურაზე.

 

ნამცხვარი ”ზებრა”

4.3 (86.96%) 23 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტორტი ” ოდესა”





ამ რეცეპტს აქვს 20 კომენტარი

  1. ტეონა says:

    ზალიან მაგარი რეცეპტია თან ზალიან გემრიელიც გამოდის

  2. სახელი ლიზა says:

    მაგარია ძალიან!!!!!!!!

  3. Iიიი1 says:

    სახლის კვერცხი გამოდგება?

  4. თამუნა says:

    მართლაც ძალიან ლამაზია და გემრიელადაც გამოიყურება

  5. სახელი* says:

    ძალიან ლამაზად და მადის აღმძვრელად გამოიყურება

  6. სახელი*marina says:

    1 qila arajani ramden gramiani unda?

  7. მერი says:

    მაგარია;D

  8. სახელი*ani says:

    Gamovacxe da dzalian gemrielii gamomivida gepatijebit chemtan namcxvarze da yavaze:-)madloba aseti kargi receptistvis

  9. სახელი*maiko says:

    მეგობრებო 2ჩ/ჭ პურის ფქვილი საკმარისია? და რამდენ გრადუსზე გამმოვაცხო? წინასწარ მადლობა

  10. სახელი*tatia says:

    Karaqi gamdnari unda??

დატოვეთ კომენტარი