შემადგენლობა:
მომზადება:
დაჭერით ხორცი. გაფცქვენით ხახვი და დაჭერით წვრილად. გათალეთ და დაჭერით კარტოფილი. გაადნეთ
კარაქი ქვაბში და შეწვით ხორცი ყველა მხრიდან. შემდეგ მოხრაკეთ ხახვი და ბოლოს კარტოფილი. შეკაზმეთ
მარილით, პილპილით, წიწაკით და ზირათიი. დაუმატეთ 400 მლ წყალი და ადუღეთ 2 სააათი, თან
პერიოდულად ურიეთ. ათქვიფეთ ერთად არაჟანი და სიმინდის ფქვილი და შეასქელეთ ჩათუშული 10
წუთით ადრე, სანამ გამორთავდეთ ქურას.
ინდაურის ქაბაბი პომიდვრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი