შემადგენლობა:
მომზადება:
ტყემალი ჩავყაროთ ქვაბში. დავასხათ იმდენი წყალი, რომ დაფაროს. მოვხარშოთ, გავაცივოთ, ნახარში წყალი გადავღვაროთ, ტყემალს ამოვაცალოთ კურკები, კარგად დავსრისოთ და მიღებული ტყემლის წვენი შევკაზმოთ. თუ სქელი გამოვიდა, შეიძლება წყლის დამატება. შემდეგ გადავწუროთ დაწურში. საწურზე დარჩენილი ჩენჩო და მწვანილის მასა კარგად გავწუროთ.
ბრინჯის სალათი ლობიოთი ( სამარხვო) |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი