შემადგენლობა:
მომზადება :
ვაცალკევებთ კვერცხის ცილას და გულს. ვიწყებთ ცილის ათქვეფას მიქსერით პატარა სიჩქარით.
მერე ნელ – ნელა ვამატებთ შაქარს და ვანილს. როცა ათქვეფილი ცილა გახდება თეთრი და გამაგრებული,
ასევე ნელ- ნელა ვამატებთ კვერცხის გულს და ვაგრძელებთ ათქვეფას.
შემდგომ ვიწყებთ გაცრილი ფქვილის დამატებას და ვურევთ ნელ ნელა კოვზით, დაბლიდან ზევით.
მომზადებულ ცომს ვასხამთ კარაქით მოსმულ ფორმაში და ვდგამთ ღუმელში 190-200 გრადუსზე.
ვაცხობთ 20-25 წუთი. რაც მთავარია, არ უნდა გავხსნათ ღუმელი ბისკვიტის გამოცხობის დროს,თორემ ის ჩავარდება. როცა ბისკვიტი მზად არის, ვიღებთ მას ღუმელიდან და ვაცლით სანამ გაცივდება.
შოკოლადიანი ბეზე |
dzalian kargia gamovacxe da ugemrielesiaa:D
ძალიან კარგი გამოვიდა უგრმესი მადლობააააააააააააააა
დალიან გემრიელი გამოვიდა მადლობა
Aseti ukve mravaljer gamomicxvia
Dzalian kargi gamovida <3 didi madloba <3
რა ზომის უნდა იყოს ჭურჭელი ამ პორციისათვის?
რა ზომის ჭურჭელი შჭირდება?
thihbidrulhgurth urehguihvjk3yhv eruhuihmfh tyfujf ytj
dzalian parara xom ar gamovida gtxovt vinc gamoacxo imebma mipasuxon
magaria magram pataraaa