შემადგენლობა:
ცომისთვის:
კრემისთვის:
ბეზესთვის:
მომზადება:
ცომის მოსამზადებლად კვერცხის გულები ავთქვფიოთ კარაქთან ერტდ, დავუმატოთ სოდა ძმრით, გაცრილი ფქვილი და ცომი მოვზილოთ. გავყოთ 2 დიდ და პატარა გუნდებად, პატარა 30 წუთით შევდოთ მაცივარში. ვაშლი გავფცქვნათ, დავჭრათ.
ბეზეს მოსამზადებლად კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ შაქრის ფვნილთან ერტდ გათეთრებამდე. ცომის პატარა გუნდა სჶვდოთ საყინულეში, დიდი კი გავაბრტყელოთ, ჩავფინთ ვაშლი, ბეზე და ზემოდან დავხეხოთ ცომის პატარა გუნდა. გამოვაცხოთ 30 წუთი 200 გრადუსზე.
შოკოლადის და ყავის ნამცხვარი |
უმაგრესი დესერტია