ტოლმა ტომატში

 შემადგენლობა:

მომზადება:

კომბოსტოს ამოვაჭრათ გული და გავთუთქოთ ცხელ წყალში. გავაცალკევოთ კომბოსტოს

ფურცლები და მოვაჭრათ  სიმაგრეები. ფარში შევაზავოთ მარილით, პილპილით, მოვათავსოთ

კომბოსტოს ფოთლებში და გადავახვიოთ ტოლმა. ჩავაწყოთ ქვაბში, ზემოდან დავაწყოთ წვრილად

დაჭრილი მარგარინი, 1 ჭიქა წყალში გავხსნათ ტომატი, მოვასხათ ტოლმას, დავამატოთ კიდევ 1

ჭიქა წყალი, ტოლმებს დავაფაროთ თეფში, ქვაბს დავახუროთ ხუფი და დავდგათ ნელ ცეცხლზე

40-45 წთ.

ტოლმა ტომატში

3.3 (65%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის რულეტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი