შემადგენლობა:
მომზადება:
ბრინჯს დაასხით 3- ჯერ მეტი წყალი და მოხარშეთ. წყალს რომ შეიშრობს, გადმოდგით ცეცხლიდან.
გარეცხეთ გარგრის ჩირი, ქიშმიში და ჩაალბეთ თბილ წყალში.
მოხარშულ ბრინჯს დაუმატეთ შაქარი ან თაფლი, გარგარის ჩირი, ქიშმიში, ვაშლი და კომში
სურვილისამებრ, დაასხით ზეთი, 200 მლ წყალი და კვლავ შედგით დაბალ ცეცხლზე.
გარგარის ჩირი და ქიშმიში რომ ჩარბილდება, ფლავი გადმოდგით ცეცხლიდან.
სამარხვო ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი