ტკბილი ნაზუქი

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

გულსართისთვის:

მომზადება:

თბილ წყალშუ გავხსნათ საფუარი, მარილი დ მოვზილოთ ცომი 25-30 წუთის განამვობაში. გამზადებული ცომი გავაცეროთ თბილ ადგილას  ნახევარი საათი. ცომჯი გავაბტყელოთ, წავუსვათ გამდნარ კარაქი და ისევ გავაბრტყელოთ. გავიმეროთ 4-ჯერ. მიღჶბული ცომი დავჭრათ სასურველ ზომებად, გავაბრტყელოთ და ჩავდოთ ფქვილი, შაქრის და კარაქის გულსართი. ნაზუქი კარგად გავაბრტყელოთ, გადავუსვათ კვერცის გული, ჩანგლით რამდენიმე ადგილას დავჩხვლიტოთ და გამოვაცხოთ ღუმელში 25-30 წუთის განმავლობაში.

ტკბილი ნაზუქი

3.8 (75%) 8 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღორის ხორცის კუპატი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი