შემადგენლობა:
ცომისთვის:
გულსართისთვის:
მომზადება:
თბილ წყალშუ გავხსნათ საფუარი, მარილი დ მოვზილოთ ცომი 25-30 წუთის განამვობაში. გამზადებული ცომი გავაცეროთ თბილ ადგილას ნახევარი საათი. ცომჯი გავაბტყელოთ, წავუსვათ გამდნარ კარაქი და ისევ გავაბრტყელოთ. გავიმეროთ 4-ჯერ. მიღჶბული ცომი დავჭრათ სასურველ ზომებად, გავაბრტყელოთ და ჩავდოთ ფქვილი, შაქრის და კარაქის გულსართი. ნაზუქი კარგად გავაბრტყელოთ, გადავუსვათ კვერცის გული, ჩანგლით რამდენიმე ადგილას დავჩხვლიტოთ და გამოვაცხოთ ღუმელში 25-30 წუთის განმავლობაში.
ღორის ხორცის კუპატი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი