შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ ალუბალი, მოაცალეთ ყუნწები და გამოაცალეთ კურკები. თუ ალუბალი უკვე კურკებგამოცლილი
და დაკონსერვებულია, მაშინ გაწურეთ. გაადნეთ კარაქი ტაფაში, დაუმატეთ შაქარი, ალუბალი, ნუში და
ერთად შეაცხელეთ. თან სულ ურიეთ.
ალუბალს დაასხით შნაპს, დაუმატეთ ნაღები და წამოადუღეთ. მოათავსეთ ნაყინის ბურთულები 4 დესერტის
ლანგარზე. გარნირად გამოიყენეთ შნაპსიანი ალუბლები.
ლიმონის ნაყინი |