ტარხუნის ღვეზელი

მომზადება:

1 ქილა მაწონში, 1 ც კვერცხსა და 200 გრ გამდნარ მარგარინში, შეაზილეთ პურის ფქვილი, რომ მიიღოთ რბილი

ცომი. ზელის პერიოდში შეაზილეთ 1ჩ.კ სოდა. ცომი გაყავით  ორ ნაწილად, გააბრტყელეთ ერთი ფენა  დადეთ

ფქვილმოყრილ თუნუქის ფირფიტაზე, მოაყარეთ გული, დააფარეთ ცომის მეორე ფენა, შემოუკეცეთ გვერდები,

გამაოცხვეთ აირღუმელში სასშუალო ცეცხლზე.

გული  :  

დაჭერით წვრილად 200 გრ ტარხუნა, 4 ც მაგრად მოხარშული კვერცხი, დაუმატეთ ცხიმში

მოშუშული, წვრილად

დაჭრილი 4 ც ხახვი, შავი პილპილი,მარილი.

ტარხუნის ღვეზელი

2.5 (50%) 4 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი