სტრატა

შემადგენლობა:

მომზადება:

პური, ლორი და ძეხვი საშუალო ზომის კუბებად დავჭრათ. კვერცხი ავთქვიფოთმ დავასხათ რძე, მოვაყაროთ ცოტაოდენი მარილი, პილპილი და მუსკატის კაკალი.

საცხობი ფორმის ძირს და კედლებს წავუსვათ კარაქი. ძირზე მოვაყაროთ გახეხილი ყველის 1/3. შემდეგ პურის, ძეხვისა და ლორის ნაჭრები ჩავაწყოთ. მოვასხათ კვერცხთან ერთად ათქვეფილი რძე.

ბოლოს მოვაყაროთ დარჩენილი ყველი, თავზე გადავაფაროთ ფოლგა  და მინიმუმ 2-3 საათით ან მთელი  ღამით შევდგათ მაცივარში. შემდეგ გამოვიღოთ და ფოლგიანად შევდგათ წინასწარ 180 გრადუსზე გახურებულ  ღუმელში 50-60 წუთის განმავლობაში.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ბარდისა და ლორის სუპი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი