შემადგენლობა:
მომზადება:
სტაფილო დავჭრათ ძალზე წვრილად და მოვშუშოთ 10 გრ კარაქში. ცოტა-ცოტათი ჩავასხათ 1/4 ჩ.ჭ წყალი. დავუმატოთ ვაშლის პატარა ნაჭრები და შაქარი. ვშუშოთ 5-6 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გადმოვიღოთ ცეცხლიდან , გავაციოთ, დავყოთ 1-4 ნაწილად, მივცეთ კატლეტის ფორმა, თითოეული ამოვავლოთ დანაყილ ორცხობილაში ან ფქვილში და შევწვათ კარაქში.
ყაბაყის ბურთულები ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი