შემადგენლობა:
მომზადება:
მარილიან წყალში მოხარშეთ სპაგეტი. გადაწურეთ და დროებით გადადეთ სპაგეტი. დაჭერით წვრილ
კუბიკებად ბეკონი და შეწვით მოზრდილ ტაფაზე ზეითუნის ზეთში. რომ გამზადდება, დააყარეთ
ზემოდან გამზადებული სპაგეტი. ამასობაში ჯამში შეაზავეთ გახეხილი პარმეზანი, კვერცხი გულები,
ათქვეფილი ნაღები, მარილი და პილპილი. ეს მასა დაასხით სპაგეტის და ადუღეთ 1-2 წუთი. მოაყარეთ
ბეკონის კუბიკები.
ინდაური ხილით |