მომზადება:
დაჭრით 1 კგ სოსისი პატარა ნაჭრებად. მოათავსეთ ცხიმიან ტაფაზე და მოშუშეთ 3 თავ წვრილად დაჭრილ
ხახვთან ერთად. დაუმატეთ 2 ს.კ ტომატი. 5 წთ-ის შემდეგ დაასხით 2 ჭიქა წყალი, 3 კბილი ნიორი, წიწაკა, ხმელი
ქინძი, შავი პილპილი, მარილი.
5-10 წთ-ის შემდეგ გამორთეთ, გადმოდგით ლანგარზე, მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი 50-50 გრ ქინძი
და ოხრახუში.
შემწვარი ყაბაყის ნაჭრები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი