შემადგენლობა:
მომზადება:
სოკო წყალში ჩაყარეთ და, რომ წამოდუღდება, თავის სურნელებას გაუშვებს. ქვაბში ერთ პატარა ხახვს ჩადებთ და სოკოსთან ერთად 15 წუთი ადუღებთ. ხახვი რომ დარბილდება, ცოტა ფქვილს შეურევთ და მასა ოდნავ შესქელდება. ბოლოს შავი პილპილითა და მარილით შეაზავებთ. თუ ხახვი გიყვართ, ქვაბში დატოვეთ, თუ არადა, მას თავისი საქმე უკვე გაკეთებული ექნება და შეგიძლიათ, ამოიღოთ. როცა მარხვა არ არის, შეგიძლიათ, რძე ან ნაღები დაამატოთ.
ნიგვზიანი ლობიო |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი