მომზადება:
ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჯერკ იდევ ადუღებამდე ჩავყაროთ სიმინდის ფქვილი იმდენი, რომ წყალმა მიიღოს ფქვილის ფერი. როცა წყალი ადუღდება, ქვაბში ჩავაზილოთ სიმინდის ფქვილი და სუთით ვურიოთ სწრაფად. კარგად რომ ჩაიზილება, ვშუშოთ სდაახლოებით ნახევარი საათი. კიდევ კარგად ჩავზილოთ, ცოტა ხანს გავაჩეროთ ცეცხლზე და ამოვიღოთ თეფშზე წყალში ამოვლებული ჩოგნით.ფქვილის ჩაზელის შემდეგ წყლის ჩამატება აღარ შეიძლება.
ბულგარული წიწაკა ბრინჯით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი