სიმინდის პუდინგი

შემადგენლობა:

მომზადება:

მოხარშული სიმინდის მარცვლები გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავასხათ რძე, დავდგათ ნელ ცეცხლზე

და მივიყვანოთ ადუღებამდე. დავუმატოთ მანის ბურღული,მარილი, შაქარი და ვხარშოთ 5-6 წუთი. მიღებული

მასა გავაციოთ 50 გრადუსამდე, დავუმატოთ კვერცხის გული, შემდეგ ათქვეფილი ცილა, ფრთხილად ავურიოთ.

გადავიტანოთ ქურის ტაფაზე და გამოვაცხოთ ღუმელში საშუალო ტემპერატურაზე.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ფენოვანი ცომი ხორცით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი