გემრიელი დესერტის განსხვავებული რეცეპტი !
შემადგენლობა:
მომზადება:
ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებული კარაქი მოვათავსოთ ჯამში და კარგად ვსრისოთ 15-17 წუთის განმავლობაში. დავუმატოთ არაჟანი და ვთქვფიოთ 2 წუთი. ჩავაყაროთ ფქვილის ნახევარი, მოვზილოთ ცომი და გადავიტანოთ მაგიდაზე. დარჩენილი ფქვილი მოვაყაროთ ცომს და ვზილოთ 7- 10 წუთი. ნუში გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავუმატოთ შაქარი, დარიჩინი, თაფლი და ყველაფერი კარგად ავურიოთ. ცომი დავჭრათ 50 გრამიან ნაჭრებად,კარგად გავაბრტყელოთ, რომ ერთი ბოლო უფრო განიერი იყოს, წავუსვათ კარაქი, დავაყაროთ 30 გრამი ნუშის გუსართი და დავიწყოთ გადახვევა ტაფაზე, ზემოდან წავუსვათ კვერცხის გული და გამოვაცხოთ ღუმელში 20-30 წუთი.
მიწისთხილი სუნელებით მარტივად |