შემადგენლობა:
მომზადება:
მწვანე წიწაკას რამდენჯერმე გავატაროთ. ავიღებთ ახალ ქინძს, თესლი რომ აქვს ისეთს, მაგრამ ფოთლები და თესლი ცალ-ცალკე უნდა დაინაყოს. ასევე მას ვუმატებ პიტნას და მოხალულ თხილს. ყველაფერს ერთად ვატარებ და ერთგვაროვანი მასას ვიღებ. თუ საჭმელთან ერთად გინდათ მიირთვათ, მასში აურევთ, ხოლო თუ სალათაში გინდათ მისი შერევა, მაშინ მაიონეზსა და არაჟანში გახსნით ამ აჯიკას.
ღორის ხორცის მუჟუჟი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი