სამარხვო ღვეზელი

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

მომზადება:

სოკო მოვშუშთ ხახვთან ერთად. შევაზაოთ მარილით,პილპილით და გავაციოთ. მოვზილოთ საფუვრიანი ცომი,

როცა კარგად ამოვა, გავყოთ 2 ნაწილად, ორივე ნაწილი გავაბრტყელოთ ქურის ტაფის ზომაზე. ცომის პირველი

ფენა დავდოთ ქურის ტაფაზე, მოვაყაროთ სოკოს გულსართი და ზემოდან დავადოთ მეორე ცომი. ჩანგლით

დავჩხვლიტოთ,მოვუსვათ ზემოდან ზეთი და შევდგათ ღუმელში გამოსაცხობად ნელ ცეცხლზე

სამარხვო ღვეზელი

1 (20%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჭარხლის ფოთლის ფხალი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი