შემადგენლობა:
მომზადება:
თასში ჩავასხათ გამდნარი მარგარინი, შაქარი,ვანილი,სოდა, ლიმონის წვენი და ავთქვფიოთ. დავუმატოთ
ფქვილი და კვლავ ავთქვიფოთ. ვაფლის საცხობი ჩავრთოთ და წავუსვათ ზეთი ფუნჯით. შემდეგ ჩავასხათ
3-4 ს.კ მიღებული მასა და დავახუროთ თავი, გავაჩეროთ 4 წუთი. ასე გავაგრძელოთ.
როდესაც გამოცხვება მოაყარეთ შაქრის პუდრა ან მიირთვით ჯემთან ერთად.
თეთრად დამწნილებული კომბოსტო |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი