შემადგენლობა:
მომზადება:
აადუღეთ მარილიანი წყალი, ქვაბში ჩააწყვეთ კვერცხები და 10 წუთი ხარშეთ. მოხარშული კვერცხი მაშინვე შეუდგით ცივ წყალს, კვერცხის გაფცქვნა რომ გაგიადვილდეთ.
თხლად დაჭრილი ბეკონი შეწვით საშუალო სიძლიერის ცეცხლზე, ვიდრე დაიბრაწება. ბეკონის ქონში ოქროსფერი მიღებამდე შეწვით პურის კუბები. დაფლეთეთ სალათის ფოთლები, დაამატეთ ძმარი და მოათავსეთ დიდ ჯამში. გაფცქვენით კვერცხი და გაჭერით შუაზე. სალათის ფოთლებს დაამატეთ კვერცხი, ბეკონი, პური, კარგად ამოურიეთ და მომზადებისთანავე მიირთვით.
კიტრის და პომიდვრის სალათი ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი