სადღესასწაულო პური

შემადგენლობა:

მომზადება:

საფუარი და მარილი გავხსნათ თბილ რძეში, დავუმატოთ შაქრისა და კვერცხის ნაზავი და კარგად ავურიოთ.

ჩავამატოთ ფქვილი, თან გამუდმებით ვურიოთ. შევურიოთ გამდნარი კარაქი და მოვზილოთ ცომი

20-255 წუთის განმავლობაში,გამზადებულ ი ცომი დავდგათ სითბოში 1-2 საათი. როცა ცომი ამოფუვდება,

გავყოთ 5 ნაწილად, თითოეული ნაწილი გავაბრტყელოთ 2-3 სნტიმეტრზე.  პური

გადავიტანოთ კარაქიან ქურის ტაფაზე,ნახევარი საათი ასე დავტოვოთ,გადავუსვათ კვერცხის გული,

მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ნუში ( შეგიძლიათ ნუში ცომის შიგნითაც უქნათ) და გამოაცხოთ

ღუმელში 40 წუთის განმავლობაში .

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შაურმა ქათმის ხორცით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი