შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხის გულს 100 გრ შაქართან ერთად ავთქვეფთ. გამდნარ კარაქს, სოდას, ძმარს და არაჟანს ან მაწონს ჩავამატებთ. ცომს მოვზილავთ. რაც შეეხება შიგთავსს, ქლიავის ხილფაფს გავაკეთებთ. მასში ქიშმიშს, ნიგოზს, ” კარიცას” და ვანილს ავურევთ. შემდეგ გაზადებულ ცომს გავაბრტეყელბთ. მასზე მასას მოვათავსებთ. და ”კალკის” საშუალებით გადავახვევთ. აირღუმელში შევდგამთ. ცოტა რომ დაიბრაწება, გამოვიღებთ. კვერცხის გულს რძეში ავთქვეფთ და ამ მასას ზემოდან წავუსვამთ, ჩანგლით დავჩხვლეტთ და ისევ ღუმელში შევდგამთ.
ნამცხვარი ვანილით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი