რულეტი ნიგვზით

შემადგენლობა:

მომზადება:

2 ჭიქა ფქვილი, 200 გრ მარგარინი, 200 გრ მაწონი, დანით ერთმანეთში ავურიოთ, ხელით ერთად მოვაგროვოთ მასა. გავყოთ 2 ნაწილად და მაცივარში გავაჩეროთ 1 საათი.

გულის მომზადების წესი :

1 ჭიქა შაქარი, 1 ჭიქა გატარებული ნიგოზი, ვანილი, ცოტა ლიქიორი გემოვნებით და მიხაკ-დარიჩინი ერთმანეთში ავურიოთ. ოთხად გაყოფილი ცომი სათითაოდ გავაბრტყელოთ, გული გავშალოთ მთლიან ცომზე და გადავახვიოთ რლეტივით. ამის შემდეგ შევდოთ ღუმელში. ზემოდან რომ დაიბრაწება, უკვე მზად არის.

რულეტი ნიგვზით

3 (60%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ყურძნის ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი