შემადგენლობა:
მომზადება:
თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშოროთ ლაყუჩები და გავრეცხოთ ცივ წყალში. შემდეგ დავჭრათ 3-4 ნაწილად.
მომცრო თევზები დავტოვოთ მთელ მთელი, მოვათავსოთ მარილითა და შაბით შეზავებულ მდუღარე წყალში
და მოვხარშოთ. შემდეგ გამოვიღოთ წყლიდან, გავშალოთ, მოვასხუროთ ცივი წყალი. შეგრილებისას
მოვათავსოთ ლანგარზე და მოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები.
კალმახი ბროწეულის სოუსში |
გემრიელი იქნება უნდა მოვამზადო