რვაფეხა ბოსტნეულითა და სოკოთი

შემადგენლობა:

მომზადება:

  1. წვრილად დაჭრილი ხახვი მოშუშეთ 50 გ ზეითუნის ზეთში, დაუმატეთ ტომატი, ღვინო, დაფნის ფოთოლი, პილპილის მარცხვლები. მსხვილად დამტვრეული ბაჰარი და ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე.
  2. ჯუჯა ხახვი გაფცქვენით, მოთუთქეთ და მოხარშულ სოკოსთან ერთად დაუმატეთ ტომატის მასას.
  3. სტაფილოსა და ნიახურის ბოლქვებისგან ამოჭერით თხილის ზომის ბურთულები, ხარშეთ 15 წთ. გადაწურეღ და შუშეთ დარჩენილ ზეითუნის ზეთში 10-15 წთ. შეურიეთ ტომატის სოსუსს.
  4. რვაფეხები კარგად გააშრეთ და შეწვით ზეთიან ცხელ ტაფაში. მოახით სოუსი, დაუმატეთ მარილი და შუუშეთ ნელ ცეცხლზე მომზადებამდე.

 

 

 

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი