გათიშვა
მთავარი
კულინარია
სალათები
პასკა
კონტაქტი
ცხელი კერძები
ცივი კერძები
სალათები
წვნიანი
ცომეული
თევზეული
ნამცხვრები
დესერტი
სასმელები
სამარხვო
ჯანსაღი კვება
ბავშვთა კვება
ქართული სამზარეულო
Avto Lizingi
Axali Ambebi
Finpanda
სამარხვო
ვინაიდან ამ პერიოდისთვის ძალზედ მოთხოვნადი და მნიშვნელოვანია
სამარხვო
კერძების მომზადება, ვეცდებით რომ ეს პერიოდი სულ samarxvo რეცეპტები შემოგთავაზოთ.
© 2016 Receptebi.Ge
რვაფეხა ბოსტნეულითა და სოკოთი
შემადგენლობა:
1 თავი ხახვი
100 გ ზეითუნის ზეთი
50 გ ტომატი
1 ჭიქა წითელი ღვინო
დაფნის ფოთოლი
10 მარცვალი პილპილი
10 მარცვალი ბაჰარი
300 გ ჯუჯა ხახვი
250 გ სოკო
300 გ სტაფილო
ნიზხურის ბოლქვი
1 კგ რვაფეხა
მარილი
მომზადება:
წვრილად დაჭრილი ხახვი მოშუშეთ 50 გ ზეითუნის ზეთში, დაუმატეთ ტომატი, ღვინო, დაფნის ფოთოლი, პილპილის მარცხვლები. მსხვილად დამტვრეული ბაჰარი და ადუღეთ დაბალ ცეცხლზე.
ჯუჯა ხახვი გაფცქვენით, მოთუთქეთ და მოხარშულ სოკოსთან ერთად დაუმატეთ ტომატის მასას.
სტაფილოსა და ნიახურის ბოლქვებისგან ამოჭერით თხილის ზომის ბურთულები, ხარშეთ 15 წთ. გადაწურეღ და შუშეთ დარჩენილ ზეითუნის ზეთში 10-15 წთ. შეურიეთ ტომატის სოსუსს.
რვაფეხები კარგად გააშრეთ და შეწვით ზეთიან ცხელ ტაფაში. მოახით სოუსი, დაუმატეთ მარილი და შუუშეთ ნელ ცეცხლზე მომზადებამდე.
შეაფასეთ გვერდი
X
წაიკითხეთ სხვაც
შებოლილი თევზის სალათი ბრინჯით
bostneuli
,
rvafexa
,
rvafexa bostneulita da sokoti
,
soko
,
tevzeuli
,
ბოსტნეული
,
თევზეული
,
რვაფეხა
,
რვაფეხა ბოსტნეულითა და სოკოთი
,
სოკო
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი
დატოვეთ კომენტარი
Click here to cancel reply.
ჩვენი გვერდი Facebook-ზე
ყველაზე პოპულარულები
ფუმფულა ალადიკები
- 411,800 views
ქათმის სალათი
- 228,534 views
ამოლესილი ლობიო
- 211,176 views
“მადამ ბოვარი”
- 174,906 views
მოხარშული კრემი ფქვილით
- 173,612 views
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი