შემადგენლობა:
მომზადება:
ჟელატინი დავალბოთ ადუღებულ და შემდეგ გაციებულ წყალში და დავტოვოთ რომ დამზადდეს. ზედმეტი წყალი გადავღვაროთ და დავდგათ წყლის ორთქლზე. მოვხარშოთ სანამ ჟელატინი დადნება. ავადუღოთ ყავა, გავწუროთ, დავუმატოთ 0.5 ს.კ შაქრის ფხვნილი, ჟელატინის ნახევარი და გავაციოთ. რძიანი ჟელეს გასამზადებლად რძეს დავუმატოთ დანარჩენი შაქრის ფხვნილი,ავადუღოთ, დავუმატოთ ჟელატინის მეორე ნახევარი და გავაციოთ. ფორმაში ჩავასხათ რძიანი ჟელე, გავაციოთ,, შემდეგ დავასხათ ყავიანი ჟელე და ისევ გავაციოთ. ასე შეგვიძლია გავიმეოროთ რამდენჯერმე.
შოკოლადის და პურის პუდინგი |