შემადგენლობა:
მომზადება:
დაჭერით პური პატარა კუბებად და მოასხით ცხელი რძე. ცოტა ხანს გააჩერეთ, თან პერიოდულად
ურიეთ. ათქვიფეთ კარაქი, სანამ არ გახდება მსუბუქი და ჰაეროვანი. თანდათან შეურიეთ კარაქი, კვერცხის
გულები, პური, ნუში, ქიშმიში, მარილი და ლიმონის ცედრა. ათქვიფეთ კვერცხის ცილა და შეურიეთ
მიქსტურას.
მიქსტურა ჩაასხით კარაქწასმულ პუდინგის ყალიბში. თავზე დაახურეთ და ჩადგით ადუღებულწყლიან
ქვაბში. ყალიბი 1 საათით გააჩერეთ ადუღებულ წყალში. შემდეგ პუდინგი ამოიღეთ ყალიბიდან. სუფრაზე
მიიტანეთ ცხელი ან ცივი, კრემთან ერთად.
შოკოლადის ბეზე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი