შემადგენლობა:
მომზადება:
თბილ წყალში მოვათავსოთ თაფლი, გამდნარი კარაქი და საფუარი, ავურიოთ კარგად.
ცალკე ჯამში ავურიოთ ფქვილი, მარილი, შვრია და რძის ფხვნილი, მოვასხათ საფუვრიაი მასა, და
მოვზილოთ ცომი. მიღებული ცომი მოვათავსოთ ზეთიან ჯამში და გავაჩეროთ 30 წუთი.
შემდეგ გადოვიღოთ, მოვათავსოთ სასფურველ საცხობ ფორმაში, შევდოთ ღუმელში 180 გრადუსზე
40 წთ.
ღვეზელის ცომი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი