პომიდვრის საწებელი

მომზადება:

10 კილოგრამი პომიდორი გაფცქვენით, ქვაბში ჩაჭერით და მოხარშეთ. გააგრილეთ და საწურში გაატარეთ. საწურში გატარებული პომიდორი დაბალ ცეცხლზე ადუღეთ, სანამ მოცულობის ნახევარი არ დარჩება. გემოვნებისამებრ შეაზავეთ გატარებული ნივრით, წიწაკითა და მარილით. ადუღეთ კიდევ 10 წუთი, გააგრილეთ, ჩაასხით ბოთლებში, მოახით 1 ჩ.კ მზესუმზირის ზეთი, დააფარეთ ბოთლის თავსახური და შეინახეთ გრილ ადგილას. პამიდვრის საწებელი შეგიძლიათ ტომატის ნაცვლადაც გამოიყენოთ.

 

 

პომიდვრის საწებელი

4 (80%) 10 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ყურძნის ჯემი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი