პიურე ხორცით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფარში და წვრილად დაჭრილი ხახვი ცხიმში მოვთუშოთ. დავუმატოთ ტომატი და კიდევ 30 წუთით ვშუშოთ.

კარტოფილისგას მოვამზადოთ პიურე, გადავწუროთ წყალი და კარაქთან  და რძესთან ერთად კარგად

გავსრისოთ. პიურე გადმოვიღოთ თეფშზე და ზემოდან მოვასხათ გამზადებული ხორცი.

პიურე ხორცით

4 (80%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კარტოფილის ომლეტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი