მომზადება:
შერბილებულ 300 გრ მარგარინს აურიეთ 3 ჭიქა ფქვილი, 1 ჭიქა არაჟანი, 1ჩ.კ სოდა ძმრით.
ააგუნდავეთ კარგად და შედგით მაცივარში 15 წთ-ით.
გამოიღეთ ცომი მაცივრიდან, გააბრტყელეთ და დაჭერით სასურველ ფორმებად, ჩაუდეთ გული,
რომელიც ასე მზადდება: 500 გრ ხაჭოს შეაზილეთ 1 ჭიქა შაქრის ფხვნილი.
ორცხობილები მოათავსეთ ცხიმწასმულ საცხობ ფირფიტაზე და შედგით ღუმელში 180
გრადუსზე 20 წუთით.
მარწყვის და ანანასის დესერტი |