შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 220 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტას წაუსვით ცხიმი.შერუიეთ ერთმანეთს კარაქი და თაფლი, დაუმატეთ კვერცხი. შეურიეთ მუსლი, თხილი. მზესუმზირა და გოგრის თესლი. დაუმატეთ კვერცხიანი მასა და ერთმანეთში არეული ხორბალი და ცომის საფხვიერებელი. მიღებული ცომი გაანაწილეთ საცხობ ფირფიტაზე და აცხვეთ 20-25 წთ. ჯერ კიდევ თბილი ნამცხვარი დაჭერით ბასრი დანით და მოასხით შაქრის მინანაქარი.
პიცა ბანანით და ნუთელათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი