შემადგენლობა :
მომზადება:
კარაქი, შაქრის პუდრა, პუდრა და ცედრა ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. თანდათან შეურიეთ კვერცხის გული, კვერცხი და ფქვილი.გააცხელეთ ღუმელი 160 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი.ცომი გაყავით 4 თანაბარ ნაწილად. თითოეული კიდევ 10 თანაბაღ ნაწილად გაჭერით. დააამრგვალეთ ნაჭრები და დააწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე.ფქვილში ამოვლებული ხიზ კოვზით თითოეული ბურთულას გაუკეთეთ პატარა ღრმული და ამოავსეთ ჯემით.აცხვეთ 15 წთ. გამოიღეთ და გააგრილეთ.
გოგრის ბლინები |