შემადგენლობა:
მომზადება:
კარაქი გავადნოთ, დავამატოთ არაჟანი, შაქარი, მარილი, სოდა და მოვზილოთ რბილი ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ 0,5 სმ. სისქეზე, შემდეგ დავჭრათ მრგვალად, დავწყოთ პერგამენტდაფარებულ გამოსაცხობ ფორმაზე, თითოეულ ცომის ნაჭერს მოვაყაროთ შაქარი და გამოვაცხით 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 15–20 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
შოკოლადის დესერტი ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი