შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხი, შაქარი და მარილი ავთქვიფოთ მიქსერით, შემდეგ დავამატოთ არაჟანი,
სოდა ძმარში გახსნილი და კარგად ავურიოთ შაქრის სრულ გახსნამდე. ცალკე ჯამში ავთქვიფოთ
კარაქი და თანდათან დავამატოთ არაჟნიანი მასა, ფქვილი და კარგადმოვურიოთ ცომს
(ცომს უნდა ჰქონდეს არაჟნის მაგვარი სისქე). ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე ცომი
მოვათავსოთ (ტორტისმოსართავით) გრძელ ჩხირისებრი ფორმებად და
გამოვაცხოთ 180–200* ტემპერატურაზე 8–10 წუთის განმავლობაში.
კაკაო ნაყინით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი