შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი.კვერცხი 120 გ შაქართან და შაქრიან ვანილთან ერთად ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებადე. დაუმატეთ ფქვილი . ცომი გაანაწილეთ საცხობ ფირფიტაზე და აცხვეთ 15 წთ. პერგამენტს მოაყარეთ 2 ს.კ შაქარი და საცხობი ფირფიტა ზედ გადმოაბრუნეთ. გააგრილეთ და მოაშორეთ პერგამენტი.გაათბეთ გარგარის ჯემი, გაატარეთ საცერში და სურვილისამებრ შეურიეთ ლიქიორი. წაუსვით ჯემი ნამცხვარს. გაჭერით სიგანეზე და ფენები ჯემიანი ზედაპირით შეაწებეთ.ამოჭერით პეპლები პეპლის ფორმით.ღია და მუქი შოკოლადი ორთქლზე ცალ ცალკე გაადნეთ. პეპლები ხის წკირზე ან პატარა ჩანგალზე წამოაცვით და შავი შოკოლადის მინანქარში ამოავლეთ. შემდეგ თეთრ შოკოლადის მინანქრით, შაქრის მარგალიტებით, შაქრის მინანქრით ან დაშაქრული ყვავილებით მორთეთ და შეინახეთ მაცივარში.
ნაყინი მსხლით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი